JA slide show
Početna Video Utisci klijenata
Utisci klijenata PDF Štampa El. pošta


Utisak

Ja se približavam stotom tretmanu. Meni migun zamenjuje teretanu za koju sam ostarila (56 god). Za mene, migun je lečenje od lošeg kvaliteta života, stresa na poslu i u životu. Ali mnogo više, to je moj lek za astmu, proširene vene, ušinuće, sinuse...
Dovela sam ovde svoju frizerku, majku, sina a danas i snahu iz unutrašnjosti. Mislim da svakome znači ova vrsta terapije-ja sam sa migunom povratila svoj izgubljeni struk, splasnuo mi je stomak...
Milan i Nataša su osobe od kojih svi medicinski radnici treba da uče kako se može održati ljubaznost i profesionalnost u kontaktu sa klijentima, svaka čast.

11.04.2009.
Vera Rajović
Profesor filozofskog fakulteta-psiholog


Utisak

Imam 71 godinu, mesec dana nisam ustajala iz kreveta, došla sam na masažu po preporuci, posle 5 tretmana mogla sam normalno da hodam, posle 15 tretmana pela sam se uz stepenicebez držanja za rukohvat. Puno mi je bolje i nastaviću sa tretmanima. Osoblje je jako ljubazno, pomažu klijentima puno i mnogo mi znači njihova lepa reč. Preporučujem svakome da dodje i bude uporan jer su rezultati neverovatni.

11.04.2009.
Jović JelenaUtisak

Šta reći sa desetim tretmanom, osim sve najlepše. Danas sam uhvatila sebe kako počinjem da uživam u masaži, u početku je na svim problematičnim mestima bolelo. Sa osmim tretmanom je bol počeo polako da se gubi. Ovo je odlična vrsta masaže dobra i kao preventivna relaks masaža. Iste ovakve utiske ima i moj otac koji ima devedeset godina i dolazi zajedno samnom na tretmane, oseća se mnogo, mnogo bolje i najverovatnije ćemo posle celokupnog tretmana uplatiti još, jer se zbilja osećamo izvanredno. Sve pohvale i za fizioterapeuta Natašu koja nam svojim stručnim savetima i ponašanjem olakšava i ulepšava vreme provedeno na masaži.

10.04.2009.
Vojvodić Dubravka iz MirijevaUtisak

Na ovu terapiju idem već treći put . Zadovoljna sam, svaki put osetim veliko poboljšanje nakon završenog tretmana. Preporučila sam mnogim ljudima. Mislim da bi za ovako veliki grad trebalo da bude ovakvih centara na što više mesta.

10.04.2009.
Milica Batalo iz RakoviceUtisak

Prvi put dolazimo i super smo zadovoljni. Krevet je fantastičan, opustili smo se i relaksirali. Osoblje je veoma profesionalno. Atmosfera je uredna, muzika je izuzetno prijatna. Jedina zamerka je prvi utisak, a to je da mi liči na bolnicu (možda neke vedrije boje). Doći ćemo opet.

16.01.2009.
Danica i NenadUtisak

Imala sam 40 tretmana i osećam se mnogo bolje, izbacila sam pesak iz bubrega. Inače se lečim od osteoporoze. Sada se osećam mnogo bolje a osteoporoza je na granici da nestane jer mi je ovo mnogo pomoglo. Nadam se da ću nastaviti dalje.

30.08.2008.
Koščica Dinka iz MirijevaUtisak

Posle 5 dana, ko ima manje celulita-više ga nema, posle dugog celodnevnog sedenja ne boli me više vrat pa više nemam potrebe za manuelnim masažamabez kojih inače nisam funkcionisala. Sve u svemu, osećam se zdravije i lepše nego ikada.

07.04.2008.
Tanja Višnjić

 

 

VIDEO

POGLEDAJTE

 

 utisci_1.jpg

 

utisci_2.jpg

 

 

Utisci Klijenta

Pogledajte knjigu utisaka naših klijenata...utisci

Galerija

Pogledajte galeriju slika ...kicma

 

Ko je na vezi?

Imamo 2 gostiju na mreži

Prodajni centar

  • Rableova 17, lokal 18
  • 11000 Beograd, Srbija
  • Tel: (+381) 11 7436 447
  • Mob: (+381) 65 801 42 13
  • PIB: 105236973
  • Matični broj:20345918

Meta tags

masažna fotelja , masažni kreveti , fotelja za masažu , masažne fotelje , stolice za masažu , masaža , krevet za masažu , kiropraktor krevet , migun krevet , kicma , krevet za masažu , masažni centar , lečenje kičme , centar za masažu , termomasažni krevet , termo masažni krevet , žad , terapeutski kreveti , oprema za salone , kiropraktika , kičma , artritis , kostobolja , deformiteti kičmenog stuba , okoštavanje kičme , masažne stolice ...