PDF Štampa El. pošta

Zero Smart-- cena 3100e


POGLEDAJTE VIDEOMasažna fotelja Zero Smart spada u kategoriju luksuznih masažnih fotelja. Masažne tehnike sjedinjene u ovoj fotelji pružaju utisak prave ručne terapije. Automatsko podizanje i spuštanje leđnog i nožnog dela ove fotelje omogućava optimalno nameštanje položaja tela za početak masaže na ovoj fotelji. Za masažu leđa može se birati između 6 različitih masažnih tehnika. Vrlo je važno znati da Zero Smart ima i funkciju Nulte gravitacije, gde se telo stavlja u namanje stresan položaj.

Takođe se mogu odabrati i masaža određene bolne tačke na leđima ili parcijalna za bolne delove leđa. Za smanjenje bolova i napetosti te poboljšavanje cirkulacije u nogama, ova fotelja  pruža terapiju vazdušnim jastucima: za butine, listove i stopala, ruke i ramena. Mogu se izabrati tri jačine pritiska vazdušnik jastuka.


Funkcijama fotelje Zero Smart se upravlja pomoću daljinskog upravljača sa ekranom, na kome se mogu odabrati masažne tehnike, jačina masaže ili neki od automatskih programa.

Na daljinskom se nalazi i prikaz trajanja masaže, tako da se u svakom trenutku može videti vremensko trajanje masaže, a fotelja nakon 15 minuta zvučnim signalom javlja da se masaža završava i automatski se gasi. Odabirom masažne fotelje Zero Smart, birate vrhunsku terapiju za svoje telo.

TEHNIČKI PODACI:

V:135cm, D:126cm, Š:72cm.
Ležeći položaj : 203cm

Stepen nagiba: Nulta gravitacija
Težina: 100kg.
Grejanje sedalnog dela: do 40°C
Napon: AC 230V/50Hz
Nominalna snaga: do 200W
Automatsko trajanje masaže :
20 minuta.

Auto programi:

A- Nežna relaks masaža

B- Masaža protiv napetosti

C- masaža pritiskom i gnječenjem

D- Jutarnja masaža za vitalnost

E- Noćna masaža za relaksaciju 

VIDEO

POGLEDAJTE

 

 

Utisci Klijenta

Pogledajte knjigu utisaka naših klijenata...utisci

Galerija

Pogledajte galeriju slika ...kicma

 

Ko je na vezi?

Imamo 3 gostiju na mreži

Prodajni centar

  • Rableova 17, lokal 18
  • 11000 Beograd, Srbija
  • Tel: (+381) 11 7436 447
  • Mob: (+381) 65 801 42 13
  • PIB: 105236973
  • Matični broj:20345918

Meta tags

masažna fotelja , masažni kreveti , fotelja za masažu , masažne fotelje , stolice za masažu , masaža , krevet za masažu , kiropraktor krevet , migun krevet , kicma , krevet za masažu , masažni centar , lečenje kičme , centar za masažu , termomasažni krevet , termo masažni krevet , žad , terapeutski kreveti , oprema za salone , kiropraktika , kičma , artritis , kostobolja , deformiteti kičmenog stuba , okoštavanje kičme , masažne stolice ...